JONNA CECILIA SCHULIN

17.52

Kategori: AllmäntNu kom mamma hem så jag ska bara äta något snabbt sen drar vi och hämtar Bella och sen till Kimstad. Bio time!

30 juni

Kategori: Allmänt

Jag kom nyss hem från Blacka och Bella åkte nyss hem till sig för att fixa sig lite och så för ikväll ska Ebba, Bella och jag på bio. Vi ska se Baksmällan, har hört att den ska vara riktigt rolig.

Igår var det ju tänkt att vi tre skulle tältat i Blacka men det blev inte så pga lite strul med skjuts och så men det ska vi ta en annan dag. Men eftersom alla hade sminkat sig och gjort sig iordning så kändes det dumt att inte göra någonting alls så vi åkte iallafall till Blacka en stund. Först hamnade vi hemma hos Jimmy, vi hängde där ett tag innan vi skulle gå ut och träffa Crille och hans vänner. Mellan klockan 2 och 3 gick vi iallafall hem till Oliver och la oss alla tre i Lottas säng. Vi somnade ganska snart och det kändes nog lite onödigt att åka till Blacka bara för det men Bella och jag åker ju buss gratis right blondiii? 

Idag vaknade vi runt 10, Ebba skulle direkt till Mårn men Bella och jag tog 1-bussen hem till Norsholm som sagt. Jag är ensam hemma så jag vet inte om jag orkar ta bort poolskyddet annars lägger jag mig bara ute på altanen och solar. Halv 7 går bussen från Kimstad till stan så då måste jag vara klar men det är ju några timmar kvar till dess. 

29 juni

Kategori: Allmänt

 
Det var alltså lite bilder från i lördags, jag filmade sötisarna när dom lekte i vattnet och ifall jag lär mig hur man lägger upp det i bloggen så kanske ni får se det senare. Jag håller på att göra mig iordning, alltså typ byta om och smörja in mig osv samtidigt lyssnar jag på Basshunter.