JONNA CECILIA SCHULIN

31 maj

Kategori: Allmänt

Det blev att gå upp klockan 9 igår, Ebba och jag skulle kolla på fotboll Norsholm - Västra Husby. Norsholm vann iallafall viktigt. När Ebba skulle hem gick jag hem och solade till klockan 5 då följde jag med Micke och Jimmy till Smultronstället och självklart blev det den största glassen. Efter det drog vi bara hem till mig snabbt men sen blev det Blacka. Vi hyrde film men jag vet inte om den var så bra för jag somnade.  Kom hem ungefär 11 och då kollade Julia och jag på film men jag somnade igen med smink och kläder på. 

Idag har jag bara varit ute och solat, även första doppet i poolen. Det är ca 20 grader nu. Om ett tag ska jag göra mig iordning så ska vi åka in till stan och fira min syster Malin som fyller 28 år. Grattis sis!

30 maj

Kategori: Allmänt
 
Som sagt så var ju jag och Disa hemma hos Bella igår. Vi följde med henne direkt efter skolan så vi kom dit vid 4 och då åt vi lite snabbt och kollade i hennes rum. Jag har aldrig varit hemma hos henne förut och det är bara sjukt alltså. Sen gick vi iallafall ut till kossorna och där gick vi runt i flera timmar. Så mysigt med bondgård. Alltid mys med er tjejer. Puss på er 

28 maj

Kategori: Allmänt 
Friidrottsdag idag. Ganska roligt men sjukt jobbigt och ni har ingen aning om hur trött jag är just nu...