JONNA CECILIA SCHULIN

30 mars

Kategori: Allmänt 
Mobilbilder från Camp Nou. Har inte lagt in några bilder på datan än men gör det senare när jag har lärt mig hur man gör... Skulle mest bara säga grattis till min farmor som fyller år idag, ska till Åby sen och fira henne men nu ska jag plugga. NO prov imorgon, tyskaprov på torsdag SO redovisningen efter lovet och filmrecension till.. imorgon kanske? Ah jag har lite att göra. PUSSSS 

28 mars

Kategori: Allmänt

Längesen? Ahhh hej. Har varit i Barcelona måndag till fredag. Kom hem fredag kväll då drog jag dirr till Hampus sen vidare till lokalfest, stannade en timme kanske. Lite värt att träffa alla iallafall.

Barcelona - vi kom ner på måndagen då checka vi in på hotellet och kolla runt lite vad som fanns i närheten. Tisdag hängde vi på stan och stranden. Onsdag åkte vi runt i en turistbuss och på kvällen fotboll. Sjukt värt se Zlatan göra mål!! Torsdag blev det shopping, fick dock inte med mig så mycket hem. Fredag solade vi så länge det gick och klockan 8 var vi i Sverige igen.

Vi spela match igår mot Vadstena and guess what?? Vi vann helt sjukt tror knappt på det själv. Idag är det match igen hoppas väl på att sista matchen också blir en vinst. Imorgon är det back to school again och jag har skapligt mycket att ta igen... Så nu då? Plugga kanske. Vi får se hur det blir med det, ska lägga in bilder från Barcelona sen iallafall. 

20 mars

Kategori: Allmänt

 
Love. 7 månader idag.